Op deze website van het Servicepunt examinering mbo vindt u informatie over de beroepsgerichte examinering in het mbo.

Servicepunt examinering mbo
examineringmbo@mbodiensten.nl
0348-75 36 30
06-4673 5418 
(op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur)
Houttuinlaan 6
3447GM Woerden

Workshops van het servicepunt: U kunt nog aansluiten!
15 december 2015

Ook in het nieuwe kalenderjaar blijft het Servicepunt examinering workshops aanbieden rondom een bepaald thema of voor specifieke doelgroepen. In het algemeen krijgen deze workshops, die door inhoudsdeskundige worden gegeven, een positieve beoordeling.

Op 21 januari 2016 staat de workshop “Focus op veilig examineren; goede gesprekspartner van ict’ers!” op het programma. Onderken je de risico’s van het proces van examenconstructie, examenafname en gegevensregistratie in de digitale werk- en leeromgeving? En hoe ga je daarmee om in relatie tot ict-vaardige studenten? Ben je scherp genoeg op de risico’s die je als school kunt lopen? Deze workshop is geschikt voor leidinggevenden, docenten en ict’ers. Aanmelden kan tot donderdag 7 januari 2016.

Op 7 juni 2016 bieden we wederom de workshop “Digitaal toetsen? Help!” aan. Digitaal examineren is voor veel scholen nog steeds een moeilijk punt met technische aspecten en praktische consequenties. Hoe krijg je deze twee werelden bij elkaar? Deze workshop gaat u daarbij helpen. Meer informatie vindt u hier. Wij laten zien wat de mogelijkheden zijn rondom digitale examinering in het examenproces. Meer grip op het examenproces door digitaal examineren (pdca).

Meer informatie over aanmelden vindt u hier.