Op deze website van het Servicepunt examinering mbo vindt u informatie over de beroepsgerichte examinering in het mbo.

Servicepunt examinering mbo
examineringmbo@mbodiensten.nl
0348-75 36 30
06-4673 5418 
(op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur)
Houttuinlaan 6
3447GM Woerden

Servicepunt biedt gratis workshops aan
24 september 2014

Voor elke fase in het examineringsproces (plan, do, check en act) biedt het servicepunt gratis workshops aan zodat u zelf aan de slag kunt! In deze workshops doet u inspiratie op en krijgt u handreikingen. Ook leert u van deelnemers van andere scholen. De workshops zijn voor iedereen met een taak bij examineren.

Waarom zou u een workshop volgen?

  • U kent de producten van het servicepunt, maar bent op zoek naar handvatten om ze te implementeren op school.
  • U wilt graag meer grip op het controleren en borgen van de kwaliteit van het plannen en uitvoeren van de examenprocessen.
  • U bent naar een conferentie van het servicepunt geweest en wil meer verdieping.
  • Et cetera

De workshops
De workshops vinden plaats in Woerden en duren 4 tot 6 uur. Iedere workshop richt zich op een specifieke doelgroep (stafmedewerkers examinering, examencommissieleden, managers, team- of opleidingscoördinatoren of cvb-leden). Op die manier sluiten ze beter aan op de wensen van de deelnemers. Bekijk het overzicht met workshops en wanneer u deze kunt bijwonen.

Aanmelden
U kunt zich per e-mail inschrijven voor een workshop (examineringmbo@mbodiensten.nl), onder vermelding van de naam van de gewenste workshop, uw naam en functie. Wanneer u zich met meerdere collega’s voor een workshop wil inschrijven, dan is het ook mogelijk de workshop op uw school te verzorgen. Neem hierover contact op met het servicepunt.