Op deze website van het Servicepunt examinering mbo vindt u informatie over de beroepsgerichte examinering in het mbo.

Servicepunt examinering mbo
examineringmbo@mbodiensten.nl
0348-75 36 30
06-4673 5418 
(op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur)
Houttuinlaan 6
3447GM Woerden

Webinar ‘Examencommissies en kwaliteitsborging’ op vrijdag 27 mei 2016 van 11.00-12.00 uur. Aanmelding geopend!
Het einde van het schooljaar komt in zicht, de voorbereiding voor het nieuwe schooljaar is in volle gang. Hét moment voor de examencommissie om terug te kijken op wat goed is gegaan en welke punten in het examineringsproces beter kunnen. Voldoet de huidige examenorganisatie aan de eisen van het nieuwe wetsvoorstel? Zijn alle taken goed belegd? Welke kwaliteitscriteria voor examinering zet u komend jaar centraal? Hoe houdt u als examencommissie zicht en grip op alle examens van de organisatie? In dit eerste Webinar zal het Servicepunt examinering mbo ingaan op de rol en taken van de examencommissie en zal handvatten bieden voor de kwaliteitsborging en evaluatiecyclus van examinering. Wij hopen u opnieuw te inspireren om de examenkwaliteit te verbeteren.

Wanneer? Vrijdag 27 mei van 11.00 – 12.00 uur
Wie? Examencommissie-leden, examenfunctionarissen, opleidingsmanagers en andere belangstellenden.
Aanmelden via deze link
Het enige wat u dan nog nodig heeft is een computer met internet. Op 27 mei logt u om 11.00 uur in en dan ontmoeten wij elkaar online.
Meer informatie over onze webinars vindt u hier

 

Gratis workshop 'Digitaal toetsen? Help!' op dinsdag 7 juni a.s.
Op dinsdag 7 juni aanstaande is er een gratis workshop ‘Digitaal toetsen? Help!’ te volgen (klik hier voor meer informatie). Deze workshop is bestemd voor leden van de examencommissies of mbo-docenten die nog nooit zelf digitaal getoetst hebben. Wij zoeken hiervoor nog deelnemers. Wilt u meedoen? Geef dit uiterlijk a.s. vrijdag 20 mei aan ons door per mail (met uw naam, telefoonnummer en mailadres o.v.v. workshop 7 juni). Stuur uw aanmelding naar: examineringmbo@mbodiensten.nl.  

Meer nieuwsbrieven...